Antena Meniu Search
x

Adevărul din spatele poveştilor de succes ale modelelor plus-size

Modelele plus-size sunt apreciate pentru curajul şi determinarea pe care le au pentru a schimba standardele de frumuseţe impuse de industria modei! Cu toate acestea, misiunea lor nu este deloc uşoară.

de Redactia Observator

la 15.04.2019, 18:51

Vezi și

Modelele plus-size sunt apreciate pentru curajul şi determinarea pe care le au pentru a schimba standardele de frumuseţe impuse de industria modei! Cu toate acestea, misiunea lor nu este deloc uşoară. Mai ales când zilnic se lovesc de prejudecăţile din jur. Nu doar ale celor care le spun că e cazul să slăbească, dar şi ale celor din industria modei, care le acceptă şi nu prea.

Pentru modelele cu forme rubensiene, fiecare zi este o provocare. Cu o încredere debordantă, ele sunt gata oricând să pozeze pentru campanii de publicitate sau pictoriale în reviste cunoscute. Însă, branduri recunoscute precum Victoria's Secret refuză să le accepte în prezentările modă. Cel mult, designerii organizează defilări separate pentru femeile care nu se încadrează în standardele de frumuseţe din lumea modei. 

Şedinţele foto sunt şi ele la extreme. Modelele plinuţe spun că în pictoriale sunt de obicei îmbrăcate sumar şi pozează în ipostaze provocatoare. Însă, când vine vorba să facă reclamă unui brand de haine, corpul lor este acoperit aproape în totalitate. Şi chiar dacă inspiră şi alte femei să se simtă bine în pielea lor, modelele plus-size primesc, zilnic, comentarii negative pe reţelele de socializare. 

Cei care lucrează cu modelele plus-size se aşeaptă ca ele să aibă kilograme în plus doar în anumite zone precum sânii şi coapsele. Însă oricât de mult succes ar avea acestea, colaboratorii le cer mereu... să slăbească. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri externe » Adevărul din spatele poveştilor de succes ale modelelor plus-size