Antena Meniu Search
x

Adolescenta ucisă de tată în Anglia se temea pentru viaţa sa, după ce l-a acuzat că a abuzat-o. Pasaje tulburătoare din jurnalul secret al fetei au fost dezvăluite

Pasaje de-a dreptul tulburătoare din jurnalul secret al adolescentei ucisă de propriul său tată, după ce l-a acuzat că a abuzat-o au fost dezvăluite în instanţă. Adolescenta se temea pentru viaţa sa.

de Monica Palade

la 27.07.2021, 16:35

Adolescenta ucisă de tată în Anglia se temea pentru viaţa sa, după ce l-a acuzat că a abuzat-o. Pasaje tulburătoare din jurnalul secret al fetei au fost dezvăluite - Facebook

Bernadette Walker a fost văzută ultima dată în viaţă pe 18 iulie anul trecut, când Scott Walker a luat-o din casa bunicilor. Din păcate, trupul tinerei nu a fost găsit, după ce Walker a spus o grămadă de minciuni ca să inducă poliţia în eroare.

Mai apoi, bărbatul de 51 de ani a cerut ajutorul mamei lui Bernadette, Sarah Walker, ca să îşi asundă urmele. Au susţinut că fata era vie şi a fugit. Cuplul a continuat să trimită mesaje de pe telefonul fetei şi de pe reţelele de socializare, după ce au dat-o dispărută.

Necrezută de mamă, acuzată că minte

Bernadette îi spusese mamei sale că a fost abuzată de Scott Walker, însă femeia nu a reacţionat aşa cum tânăra s-ar fi aşteptat. Într-un jurnal, care a fost făcut public acum de poliţie, după ce Scott Walker a fost găsit vinovat de crimă şi alte două acuzaţii că a obstrucţionat justiţia.

Un mesaj nedatat a fost citit în faţa juraţilor: „I-am spus mamei că tata m-a abuzat. Mi-a spus că sunt mincinoasă şi m-a ameninţat că mă va ucide, dacă voi spune poliţiei. Mi-a spus că toţi ceilalţi copii contează mai mult. Îmi place să mă simt nedorită. Nu simt nimic acum pentru că mereu m-am gândit că mama se va descurca cu asta şi toate vor trece. Dar nu, el este încă aici spunându-mi că am inventat. Ce fel de părinte nu şi-ar crede fiica? Dar e bine, voi pretinde că totul este bine până când voi părăsi casa, apoi îi voi scoate din viaţa mea. Mai degrabă aş spune că sunt orfană, decât să spun că am părinţi abuzivi care nu dau nimic pe mine sau pe ce mi se întâmplă. Dacă eram curajoasă suficient probabil aş fi plecat deja sau m-aș fi sinucis”, scria tânăra. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri externe » Adolescenta ucisă de tată în Anglia se temea pentru viaţa sa, după ce l-a acuzat că a abuzat-o. Pasaje tulburătoare din jurnalul secret al fetei au fost dezvăluite