Antena Meniu Search
x

Video Agenţii FBI au deschis focul asupra unui bărbat înarmat, care a încercat să intre în sediul CIA

Un bărbat înarmat care a încercat să intre în sediul CIA din Langley, Virginia, a fost împușcat de poliție, a declarat FBI într-un comunicat.

Cristian Ionescu
de Cristian Ionescu

la 04.05.2021, 09:50

Bărbat împuşcat de FBI, după ce a încercat să intre înarmat în sediul CIA - Profi Media

FBI a împușcat un bărbat înarmat, care încerca să intre în sediul CIA

După ce a fost împuşcat, bărbatul a fost transferat la spital pentru îngrijiri medicale, după o încercare nereușită de a intra în clădirea de înaltă securitate. FBI a precizat că bărbatul "a ieșit din vehiculul său cu o armă în mână" în jurul orei 18:00, ora locală și a fost imediat interceptat de agenţi.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Bărbatul încercase să intre pe poarta clădirii CIA. Un purtător de cuvânt al CIA a spus că locaţia nu a fost pentrată, iar pericolul a fost eliminat pe loc.

"Clădirea noastră rămâne securizată, iar ofițerii noștri de protecție care lucrează la incident sunt singurul personal al agenției implicat direct", a spus CIA. FBI a spus că încă investighează situația.

Langley se află în zona metropolitană Washington DC, care a fost pusă sub securitate ridicată în ultimele luni, după atacul la Capitoliul SUA, din 6 ianuarie. Atunci, un bărbat aflat într-o mașină a lovit și o barieră de securitate în fața Capitolului, ucigând un ofiţer de Poliţie.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri externe » Agenţii FBI au deschis focul asupra unui bărbat înarmat, care a încercat să intre în sediul CIA