Antena Meniu Search
x

Ameninţare cu MOARTEA pentru primarul din Italia care a spus că românii se comportă ca "nişte animale"

Anna Maria Cisint mărturiseşte că a fost ameninţată cu moartea, după ce a spus despre românii stabiliţi în peninsulă că se comportă precum "nişte animale"

Primarul localităţii Monfalcone din Italia, Anna Maria Cisint mărturiseşte că a fost ameninţată cu moartea, după ce a spus despre românii stabiliţi în peninsulă că se comportă precum "nişte animale", scrie ilfriuli.it

În urma unui scandal provocat de şase români într-un loc public din localitate, primăriţa Cisint a avut o reacţie dură într-un mesaj publicat pe pagina sa de Facebook, în care i-a numit pe români "animale", spunând că ar face bine să se întoarcă în ţară, dacă nu respectă regulile societaţii în care trăiesc. 

”Nu dau un pas înapoi și nici nu sunt speriată”, a spus într-un interviu Anna Maria Cisint. Edilul localităţii nu a făcut public numele celor care au ameninţat-o, însă a precizat că a depus o plângere la Poliție.

Presa italiană scrie că jignirile şi ameninţările la adresa lui Cisint au fost lansate chiar pe pagina de Facebook a primăriţei, de către aşa-zişi reprezentanţi locali ai românilor. 

”Rămâne angajamentul de a asigura legalitatea, decența, respectul și munca pentru teritoriu. Abuzul verbal și amenințările a cărei victimă am fost în aceste zile s-au concretizat cu denunțul prezentat la Poliția de Stat. Voi cere ca autorii actului să fie identificați“, a precizat ea.

Amintim că, în data de 8 octombrie, şase români au iscat un scanda monstru într-un parc din localitatea Monfalcone. S-au bătut, au lăsat mizerie şi au spart un geam, fapte care i-au îngrozit pe localnici. 

”Dezgustător, asta e ceea ce au lăsat unele persoane, deja identificate ca fiind cetățeni de origine română. Când identificarea lor va fi făcută oficial, voi activa orice instrument consimțit de lege, chiar și denunțul. În cazul în care va fi un proces penal, administrația noastră se va constitui parte civilă și va cere daune. Vom cere apoi înclusiv firmei unde lucrează cei șase să își asume resposabilitatea de a interveni pentru a elimina daunele provocate. Vom cere să fie luate și alte măsuri: pentru noi sunt niște persoane nedorite, care vin la Monfalcone pentru muncă, dar se comportă ca niște animale. Sperăm că și pentru firma care i-a angajat să devină la fel. Nu pot murdări orașul care i-a primit ca pe niște oaspeți. Să plece la casa lor!”, a fost mesajul primarului Anna Maria Cisint. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Stiri externe » Ameninţare cu MOARTEA pentru primarul din Italia care a spus că românii se comportă ca "nişte animale"