Antena Meniu Search
x

Ameninţat cu moartea după ce a ratat un penalty. Reacţia lui Thomas Henry, atacant la Verona: "Sper că într-o zi o să vă puteţi găsi pacea"

Atacantul francez Thomas Henry, de la Hellas Verona, a primit ameninţări cu moartea la adresa sa şi a familiei sale, după ce sâmbătă a ratat un penalty în meciul dintre Inter Milano şi Verona, scor 2-1, transmite news.ro"Tuturor celor care cred că ştiu fotbalul mai bine decât oricine şi care îmi insultă familia urându-ne să murim cu toţii, sper că într-o zi o să vă puteţi găsi pacea în vieţile voastre mici", a reacţionat Thomas Heny pe reţelele de socializare.

de Redactia Observator

la 07.01.2024, 16:36

Ameninţat cu moartea după ce a ratat un penalty. Reacţia lui Thomas Henry, atacant la Verona: "Sper că într-o zi o să vă puteţi găsi pacea"
Ameninţat cu moartea după ce a ratat un penalty. Reacţia lui Thomas Henry, atacant la Verona: "Sper că într-o zi o să vă puteţi găsi pacea" - Profimedia Images

Thomas Henry a reuşit să egaleze rezultatul la Milano, sâmbătă, împotriva lui Inter, marcând pentru 1-1 în minutul 74. Însă gazdele au preluat conducerea în minutul 90+3, iar Verona putea egala în minutul 90+10, din penalti. A executat tot Thomas Henry, care a trimis în bară.

Duminică, Henry a dezvăluit că el şi familia sa au primit ameninţări cu moartea după acest penalti ratat. "Tuturor celor care cred că ştiu fotbalul mai bine decât oricine şi care îmi insultă familia urându-ne să murim cu toţii, sper că într-o zi o să vă puteţi găsi pacea în vieţile voastre mici", a reacţionat Thomas Heny pe reţelele de socializare.

"Într-o zi câştigi, într-o zi pierzi, într-o zi marchezi, într-o zi ratezi"

"Într-o zi câştigi, într-o zi pierzi, într-o zi marchezi, într-o zi ratezi, asta este viaţa unui fotbalist şi sunt mândru că am marcat pentru a doua oară în carieră pe San Siro, după ce am trecut printr-o ruptură a ligamentelor încrucişate", a mai spus Henry.

În acest sezon Thomas Henry a marcat de trei ori pentru Hellas Verona, echipă care se află pe locul 18 în Serie A, cu 14 puncte.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Stiri externe » Ameninţat cu moartea după ce a ratat un penalty. Reacţia lui Thomas Henry, atacant la Verona: "Sper că într-o zi o să vă puteţi găsi pacea"