Antena Meniu Search
x

Angajaţii Lufthansa îşi adaptează formulele de exprimare pentru a respecta identitatea de gen a pasagerilor

Reprezentanţii companiei aeriene Lufthansa au anunţat că îşi adaptează formulele de exprimare utilizate la bordul avioanelor în mod special pentru a respecta identitatea de gen.

de Redactia Observator

la 14.07.2021, 22:13

Angajaţii Lufthansa îşi modifică sistemul de exprimare la bordul avioanelor
Angajaţii Lufthansa îşi modifică sistemul de exprimare la bordul avioanelor - Hepta
  • Tot mai multe companii din întreaga lume iau măsuri pentru a respecta identitatea de gen.

Astfel, pasagerii companiei aeriene Lufthansa ar urma să nu mai fie primiţi cu formula "Doamnelor şi domnilor, bine aţi venit la bord", urmând să fie utilizate formule neutre de adresare precum "Bine aţi venit la bord", "Dragi oaspeţi" sau "Bună dimineaţa/ Bună seara".

Conform Deutsche Welle, noua politică vizează şi subsidiarele companiei mamă, respectiv Austrian Airlines, Swiss Airlines şi Eurowings. Sursa amintită precizează că angajaţii companiei au fost informaţi încă din luna mai cu privire la noua politică a companiei.

Specialiştii susţin că măsura este una simbolică, iar ultimele informaţii arată că tot mai multe companii din întreaga lume au decis să ia măsuri astfel încât să se respecte identitatea de gen.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Stiri externe » Angajaţii Lufthansa îşi adaptează formulele de exprimare pentru a respecta identitatea de gen a pasagerilor