Antena Meniu Search
x

ATAC CU BOMBĂ în această seară! Un camion cu fructe a sărit în aer, distrugând totul în jur. Cel puțin 45 de oameni au fost răniți (VIDEO)

Cel puțin 45 de persoane au fost rănite în urma unui atac cu bombă, care a avut loc în estul Pakistanului, în orașul Lahore.

Cel puțin 34 de persoane au fost rănite în urma unui atac cu bombă, care a avut loc în estul Pakistanului, în orașul Lahore.

Potrivit presei, un camion cu fructe a sărit în aer distrugând totul în jur. Din fericire, pentru moment sunt anunțați doar răniți ân urma deflagrației.

„Atacul cu bombă a avut loc într-un camion care transporta fructe și a rănit zeci de persoane", a spus Malik Muhammad Ahmad Khan, purtătorul de cuvânt al guvernului din provincia Punjab.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri externe » ATAC CU BOMBĂ în această seară! Un camion cu fructe a sărit în aer, distrugând totul în jur. Cel puțin 45 de oameni au fost răniți (VIDEO)