Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Atac sângeros într-o şcoală din Bosnia. Trei angajaţi au fost ucişi de un paznic, care a încercat apoi să se sinucidă

Trei membri ai personalului unui liceu din orașul Sanski Most din vestul Bosniei au fost uciși de un alt angajat, care i-a împușcat și apoi a încercat să-și ia viața, potrivit poliţiştilor. 

de Redactia Observator

la 21.08.2024 , 15:34

Atac sângeros într-o şcoală din Bosnia. Trei angajaţi au fost ucişi de un paznic, care a încercat apoi să se sinucidă Atac sângeros într-o şcoală din Bosnia. Trei angajaţi au fost ucişi de un paznic, care a încercat apoi să se sinucidă - Denis Hisari / N1

Poliția a fost anunțată la ora 10:15 că un bărbat a deschis focul în școală cu o pușcă automată, a declarat Adnan Beganovic, purtătorul de cuvânt al poliției. Atacatorul l-a ucis pe directorul școlii, secretara și un profesor, apoi a încercat să-și ia viața și a fost "grav rănit", a spus Adnan Beganovic.

Beganovic a adăugat că suspectul a fost transferat pentru tratament de urgență în orașul din apropiere, Banja Luka. O anchetă este în curs, a spus el. Şcoala nu se redeschisese încă din vacanța de vară, așa că nu au fost implicați copii.

Atacatorul ar fi un portar care era cercetat disciplinar

Articolul continuă după reclamă

N1 TV, citând martori, a spus că un portar care avea antecedente de neînțelegeri cu conducerea și era în curs de proceduri disciplinare, a căutat anumite persoane și le-a împușcat. Reuters nu a putut verifica imediat acel raport.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Aţi fost victima unei încercări de fraudare?
Observator » Ştiri externe » Atac sângeros într-o şcoală din Bosnia. Trei angajaţi au fost ucişi de un paznic, care a încercat apoi să se sinucidă