Antena Meniu Search
x

Observator Special: Aventurile pisoiului-dinamita

Un american a decis ca merita sa detina o pisica. Iar de cand este posesorul a doua feline, viata sa este mult mai dinamica.

Vezi și

O pisica mare, lenesa, care zace rasturnata pe toate canapele si fotoliile din casa. Pe deasupra, e lenesa si cu nervii tari si nu are nicio problema in a fi aspirata. Nici o tresarire nu da de inteles ca motorul aspiratorului ii provoaca cea mai mica senzatie de neliniste. E normal ca orice pisica mare si lenesa sa fie curatata cu aspiratorul. Cine ar avea rabdare sa o perie pana scapa de ultimul fir de par mort?!

Peisajul idilic a fost, insa, tulburat de el, pisoiul dinamitat. Din clipa in care a intrat in noua sa familie, a insistat sa demonstreze ca are reflexe impecabile, o rapiditate demna de o cauza mai buna, plus o usoara instabilitate psihica. Altfel de ce ar topai de parca ar fi apucat?!

Va dati seama ca pisica lenesa si pisoiul dinamitat au probleme de coabitare. Este evident ca cel mic are tot felul de curiozitati, de la "Oare coada asta stufoasa nu s-ar putea juca doar cu mine?" si pana la "Vai, pisicuto, dar de ce ai ochii atat de mari". In timp ce lenesa familiei face uz de toata rabdarea din dotare, ca sa nu-i arda o mama de bataie pisalogului aluia care e un sfert din ea.

Intre timp, insa, pisoiul dinamitat a mai crescut, in timp ce pisica mare si lenesa parca e si mai mare, si mai lenesa. Deci nicio sansa ca cele doua feline sa se mai poata harjoni. Ce e de facut? Pisoiul dinamitat trebuie sa primeasca un cadou. Din nefericire pentru linistea casei, stapanul i-a daruit exact ce nu trebuia. Mai bine zis un soarece-mecanic, care il determina sa fie si mai isteric decat de obicei.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri externe » Observator Special: Aventurile pisoiului-dinamita