Antena Meniu Search
x

Un avion a aterizat de urgenţă la Viena după ce un pasager a tras vânturi fără oprire şi a fost luat la bătaie

Un avion care zbura de la Dubai la Amsterdam a aterizat de urgnţă la Viena după ce un bărbat a fost luat la bătaie pentru că trăgea vânturi fără oprire.

Un avion a aterizat de urgenţă la Viena după ce un pasager a tras vânturi non-stop şi a fost luat la bătaie

Un avion care zbura de la Dubai la Amsterdam a aterizat de urgnţă la Viena după ce un bărbat a fost luat la bătaie pentru că trăgea vânturi fără oprire.

Incidentul s-a petrecut pe 11 februarie, la bordul unui avion al Transavia Airlines, atunci când noi bărbaţi care stăteau lângă un pasager care avea probleme de flatulenţă au început să facă scandal după ce i-au cerut bărbatului să oprească repetatele 'atacuri gazoase'.

Pentru că bărbatul a continuat să tragă vânturi, cei doi bărbaţi au reclamat incidentul membrilor echipajului, însă aceştia nu au făcut nimic.

Mai mult, căpitanul i-a avertizat pe cei doi bărbaţi că sunt gălăgioşi şi agresivi, potrivit NL Times.

Pe acelaşi subiect

La un moment dat, între cei doi bărbaţi şi pasagerul cu gaze a izbucnit un conflict, iar aceştia s-au luat la bătaie.

Drept urmare, piloţii au aterizat de urgenţă la Viena şi i-au dat jos din avion pe cei doi bărbaţi care era dezgustaţi de pasagerul cu probleme, dar şi alte două femei care, la rândul lor, s-au plâns de mirosul insuportabil, scriu jurnaliştii de la Huffington Post.

Potrivit De Telegraaf, bărbatul cu gaze a rămas în avion până la destinaţie.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-aţi vaccinat sau urmează să vă vaccinaţi împotriva rujeolei?

Observator » Stiri externe » Un avion a aterizat de urgenţă la Viena după ce un pasager a tras vânturi fără oprire şi a fost luat la bătaie