Antena Meniu Search
x

O bandă de motocicliști a dansat Haka, la locul masacrului din Noua Zeelandă (Video)

O bandă de motocicliști a dansat ”haka” la locul masacrului comis vineri, în Noua Zeelandă. Faimosul dans maori a fost dedicat celor 50 de oameni uciși de Brenton Tarrant.

Cristian Toteştean
de Cristian Toteştean

la 17.03.2019, 19:13

O bandă de motocicliști a dansat Haka, la locul atacului din Christchurch Vezi și

O bandă de motocicliști a dansat ”haka” la locul masacrului comis vineri, în Noua Zeelandă. Faimosul dans maori a fost dedicat celor 50 de oameni uciși de Brenton Tarrant.

10 membri din Black Power, una dintre cele mai mari bande de motocicliști maori din Noua Zeelandă, au venit la moscheea Al Noor din Christchurch, acolo unde atacatorul a ucis cei mai mulți oameni, peste 40.

Motocicliștii s-au adunat în fața cordonului instalat de poliție și au început să danseze Haka. Faimosul dans tradițional Maori, popularizat în toată lumea de ehipa de rugby a Noii Zeelande, a fost dedicat celor 50 de oameni uciși de Brenton Tarrant. La final, au fost aplaudați îndelung de cei prezenți.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

În atacul de la moscheile din Christchurch, atacatorul, un tânăr cu viziuni neonaziste, a ucis 50 de oameni a rănit alte zeci. Brenton Tarrant e acum în custodia poliției din Noua Zeelandă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri externe » O bandă de motocicliști a dansat Haka, la locul masacrului din Noua Zeelandă (Video)