Antena Meniu Search
x

Un bebeluș de un an, infectat cu coronavirus, a murit în SUA

Un bebeluș în vârstă de mai puțin un an, din Chicago, SUA, a decedat într-un spital din Illinois, după ce a fost testat pozitiv pentru coronavirus, devenind primul deces înregistrat la un copil, în SUA, a anunțat guvernatorul din Illinois, JB Pritzker.

Cristian Ionescu
de Cristian Ionescu

la 29.03.2020, 10:54

Un medic cu mască de protecție
bebeluș infectat cu coronavirus, în sua - Profimedia
  • Un bebeluș a murit în SUA, după ce a fost diagnosticat pozitiv cu coronavirus.

Un bebeluș în vârstă de mai puțin un an, din Chicago, SUA, a decedat într-un spital din Illinois, după ce a fost testat pozitiv pentru coronavirus, devenind primul deces înregistrat la un copil, în SUA, a anunțat guvernatorul din Illinois, JB Pritzker.

Directorul Departamentului de Sănătate Publică din Illinois, Dr. Ngozi Ezike, a spus că este în curs de desfășurare o anchetă pentru a înțelege cauza completă a decesului copilului.

Moartea unui copil sub vârsta de un an a fost semnalată anterior în China. Câțiva alți sugari au fost testați pozitiv la scurt timp după naștere, dar cercetările sugerează că numărul de cazuri foarte grave constituie un număr foarte mic, scrie ibtimes.sg.

Riscul de deces este mult mai mare la vârstnici, în comparație cu copiii. Se spune că, de asemenea, persoanele cu o problemă de sănătate de bază sunt vulnerabile la noul coronavirus. Majoritatea cazurilor prezintă simptome ușoare sau moderate, dar categoria vulnerabilă poate fi afectată grav.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Stiri externe » Un bebeluș de un an, infectat cu coronavirus, a murit în SUA