Brazilia, puternic afectată de SARS-CoV-2. Peste 50.000 de îmbolnăviri într-o singură zi

De Redactia Observator.
Publicat: 20.06.2020, 08:28.
Actualizat: 20.06.2020, 20:21

Cazurile pozitive de noul coronavirus au trecut de un milion în Brazilia. Ţara se confruntă cu o situaţie critică şi curând ar putea depăşi Statele Unite ca număr de infectări.

Doar într-o singură zi, în ţară au fost confirmate peste 54 de mii de cazuri de îmbolnăviri, iar numărul total al morţilor a trecut de 49 de mii.

Cu toate acestea, măsurile continuă să fie relaxate şi mulţi oameni critică acţiunile preşedintelui.

Liderul brazilian consideră că impactul izolării este extrem de dăunător pentru economie, ba chiar mai rău decât virusul în sine.

Descarcă aplicaţia Observator News din Google Play sau App Store şi fii la curent cu ştirile momentului din România şi din lume.

Top știri
ANIMAȚIE GRAFICĂ: Cum s-a produs accidentul cu 7 morți din Bacău. Altar de flori după tragedie: "Tremur toată, nu mai sunt bună de nimic"
1
Eveniment • pe 26.07 la 18:58

"Tată, spune-mi că e un vis". Acestea au fost primele cuvinte ale băiatului de 15 ani grav rănit în accidentul de ieri din Bacău. Din păcate, era realitatea cruntă. Şi-a pierdut sora, mama şi cele două bunici, iar viaţa lui atârnă acum de un fir de păr. A fost adus azi, de urgenţă, cu un elicopter SMURD, la un spital din Capitală. Între timp, apar informaţii noi şi despre filmul evenimentelor, despre care vă avertizăm că sunt cu puternic impact emoţional.