Antena Meniu Search
x

Video Captură uriașă de droguri în Italia. Poliția a scos din apele strâmtorii Siciliei 5,3 tone de cocaină, în valoare de aproape un miliard de dolari

Captură record de droguri în Italia. Autoritățile au confiscat nu mai puţin de 5,3 tone de cocaină în valoare de aproape un miliard de dolari şi au arestat cinci persoane.

de Redactia Observator

la 22.07.2023, 13:12

Vezi și

Poliția a urmărit o navă care venea din America de Sud și a acționat miercuri dimineața devreme, când un avion de supraveghere a observat pachete aruncate de pe punte în apele strâmtorii Siciliei pentru a fi colectate de un vas de pescuit. Au fost arestați doi tunisieni, un italian, un albanez și un cetățean francez. Președintele regiunii Sicilia, Renato Schifani, a apreciat operațiunea ca fiind o lovitură împotriva traficului de droguri. 

„Drogurile sunt un flagel al societății noastre, alimentat de oameni fără scrupule care semănau moartea prin zdrobirea speranțelor și distrugerea multor familii", a precizat Schifani într-un comunicat.

În aprilie, poliția italiană găsise aproape 2 tone de cocaină plutind pe mare la est Sicilia, despre care se crede că ar fi fost lăsată de o navă de marfă pentru a fi colectată.

Rechinii pot consuma pachetele de droguri aruncate în apă

Oamenii de ştiinţă ne avertizează că există consecinţe şi pentru viaţa marină.

Rechinii pot consuma pachetele de droguri aruncate în apă, lucru care îi poate face foarte agresivi. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Veţi participa la Slujba de Înviere?

Observator » Stiri externe » Captură uriașă de droguri în Italia. Poliția a scos din apele strâmtorii Siciliei 5,3 tone de cocaină, în valoare de aproape un miliard de dolari