Antena Meniu Search
x

Charlie Hebdo, caricatură ÎNGROZITOARE cu tragedia aviatică din Marea Neagră. Moscova reacţionează VIOLENT

Purtătorul de cuvânt al Ministerului rus al Apărării, Igor Konaskenkov a catalogat drept "excremente" caricaturile privind tragedia aviatică din Marea Neagră, de duminică dimineaţă, în care şi-au pierdut viaţa 92 de persoane, ilustraţii publicate de revista satirică franceză Charlie Hebdo.

Purtătorul de cuvânt al Ministerului rus al Apărării, Igor Konaskenkov a catalogat drept "excremente" caricaturile privind tragedia aviatică din Marea Neagră, de duminică dimineaţă, în care şi-au pierdut viaţa 92 de persoane, publicate de revista satirică franceză Charlie Hebdo.

"Este de-a dreptul umilitor pentru o persoană normală să acorde atenţie acestei mizerii prost realizate", a adăugat oficialul rus.

Una dintre caricaturi prezintă un artist din avionul în cădere care ţipă: "aaaaaaa". Caricatura este însoţită de mesajul: "Repertoriul Corului Armatei Roşii se extinde".

O altă caricatură ilustrează un avion în cădere, însoţit de mesajul "Vestea proastă este că Putin nu se afla la bord".

Amintim că Un avion militar rus de tip Tupolev Tu-154 s-a prăbuşit duminică dimineaţă în Marea Neagră.

Avionul decolase de la Soci şi a dispărut de pe ecranele radarelor după aproximativ 20 de minute. Avionul făcuse escală la Soci pentru realimentare, după decolarea iniţială de pe Aerodromul Şkalovski, situat în apropiere de Moscova, în drumul spre Latakia (Siria). La bord erau 92 de persoane, dintre care 83 de pasageri, în principal membri ai Orchestrei militare Aleksandrov, care urma să concerteze de sărbători în baza militară rusă Hmeymim (Siria), şi jurnalişti. Nu există supravieţuitori.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Stiri externe » Charlie Hebdo, caricatură ÎNGROZITOARE cu tragedia aviatică din Marea Neagră. Moscova reacţionează VIOLENT