Antena Meniu Search
x

Foto Ce pedeapsă riscă ciobanul român care a ucis cu pietre doi frați în Italia, apoi a încercat să le ardă cadavrele: "O ceartă pe probleme de pășunat"

Sentință dură pentru românul din Italia care a ucis doi frați în 2020. Bărbatul de 31 de ani, de meserie cioban, ar putea fi condamnat la închisoare pe viață pentru uciderea celor doi frați Canicattì, Calogero și Filippo La Monaca, în vârstă de 76 și 74 de ani.

de Redactia Observator

la 12.02.2024, 09:43

Ce pedeapsă riscă ciobanul român care a ucis cu pietre doi frați în Italia, apoi a încercat să le ardă cadavrele
Ce pedeapsă riscă ciobanul român care a ucis cu pietre doi frați în Italia, apoi a încercat să le ardă cadavrele - Stiridiaspora.ro

Procurorul Stefano Strino de la Procuratura din Caltanissetta a cerut, în timpul rechizitoriului de ieri dimineață, închisoare pe viață pentru Florin Scurtu, ciobanul român de 31 de ani acuzat de uciderea celor doi frați Canicattì, Calogero și Filippo La Monaca, în vârstă de 76 și 74 de ani, pe 14 iunie 2020, potrivit Agrigento Notizie

I-a ucis, apoi a vrut să le ardă cadavrele

Bărbatul a fost arestat la trei luni după ce a comis dubla crimă. Cei doi frați, antreprenori agricoli pensionari, au fost ucisi cu pietre în cartierul Deliella, în Delia, în zona Nisseno, iar apoi criminalul a încercat să le ardă trupurile.

Surorile victimelor au auzit o explozie în apropierea fermei și au dat sunat imediat la poliție.

„O ceartă pe probleme de pășunat”, a recunoscut românul interogat după arestare.

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 3 voturi
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Stiri externe » Ce pedeapsă riscă ciobanul român care a ucis cu pietre doi frați în Italia, apoi a încercat să le ardă cadavrele: "O ceartă pe probleme de pășunat"