Meniu
Search
x

Cel mai norocos angajat. Un bărbat din Chile a primit 286 de salarii, în loc de unul. Reacţia avută după ce s-a trezit cu 180.000 de dolari în cont

Un bărbat din Chile a primit 286 de salarii în luna mai, cât ar fi trebuit să încaseze în următorii 24 de ani, şi a dispărut fără urmă. El îşi informase iniţial şefii că va returna banii intraţi din greşeală în contul său.

De Redactia Observator la 29.06.2022, 15:39

Cel mai mare producător de mezeluri din Chile a virat în contul unui angajat 286 de salarii, în loc de unul singur aşa cum era normal, în luna mai. Omul a primit peste 180.000 de dolari, în loc de 542 cât avea trecut în contract. Potrivit La Vanguardia, omul şi-a anunţat superiorii că va returna suma virată din greşeală, dar s-a răzgândit rapid şi a dispărut fără urmă.

Mai mult, angajatul norocos şi-a angajat şi un avocat fiind conştient că urmează un proces cu firma. Omul şi-a trimis demisia prin intermediul firmei de avocatură şi a plecat din localitate. Compania la care a fost angajat îl poate da în judecată pentru a-şi recupera prejudiciul dar sunt şanse minime ca acest lucru să se întâmple având în vedere că eroarea iniţială îi aparţine.

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Stiri externe » Cel mai norocos angajat. Un bărbat din Chile a primit 286 de salarii, în loc de unul. Reacţia avută după ce s-a trezit cu 180.000 de dolari în cont