Antena Meniu Search
x

Cei 39 de oameni găsiţi morţi într-un camion din Marea Britanie erau chinezi

Apar detalii terifiante în cazul care a îngrozit lumea întreagă. Cei 39 de oameni găsiţi morţi în camionul din Marea Britanie erau cetăţeni chinezi, victime ale traficului de migranţi. 31 de bărbaţi şi opt femei au călătorit ore în şir la minus 25 de grade.

De Redactia Observator la 24.10.2019, 22:01
Vezi și

Apar detalii terifiante în cazul care a îngrozit lumea întreagă. Cei 39 de oameni găsiţi morţi în camionul din Marea Britanie erau cetăţeni chinezi, victime ale traficului de migranţi. 31 de bărbaţi şi opt femei au călătorit ore în şir la minus 25 de grade. Şoferul nord-irlandez, singurul reţinut în acest caz, a fost şi cel care a alertat autorităţile.

Maurice Robinson susţine că a condus camionul groazei până în parcul industrial din Essex fără să ştie ce transportă. Abia la destinaţie, când a deschis prima oară containerul, a observat şi cadavrele celor 39 de cetăţeni chinezi. 

Pippa Mills, poliţist: Acest caz a atras interesul naţional şi internaţional şi este imperativ ca această anchetă să fie realizată cu cel mai mare respect pentru cele 39 de persoane care şi-au pierdut viaţa

Erau victime ale traficului de migranţi şi au stat cel puţin 15 ore în remorca frigorifică, la minus 25 de grade. Din Belgia, camionul morţii a ajuns cu feribotul în Anglia. 

Un român a povestit la un post de radio din Regat că a ajuns în condiţii asemănătoare în Marea Britanie, în urmă cu 20 de ani.

Românul a spus că "în momentul când ne-au urcat pe feribot, angajaţii de acolo au deschis containerul, dar nu ne-au văzut pentru că noi eram tocmai în spate. Era întuneric total". 

Britanicii cred că au de-a face cu o reţea nord-irlandeză care aduce migranţi pe care îi vinde apoi ca sclavi. Ancheta a ajuns până în Bulgaria, pentru că remorca frigorifică era înmatriculată în portul Varna.

Boyko Borisov, premier bulgar: Camionul a fost înmatriculat în Bulgaria, în 2017. A părăsit Bulgaria acum doi ani, iar de atunci nu s-a mai întors

Un caz asemănător a avut loc în Regat, în anul 2000. Atunci, 58 de cetăţeni chinezi au fost găsiţi fără suflare într-un camion din portul Dover.

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Stiri externe » Cei 39 de oameni găsiţi morţi într-un camion din Marea Britanie erau chinezi