Antena Meniu Search
x

Poliţiştii din Plymouth, Anglia, au închis o locaţie plină cu dame de companie din România

Poliţiştii din Plymouth, Anglia, au avut nevoie de un an pentru a închide un bordel unde damele de companie erau în majoritate românce, dar şi poloneze.

Cristi Ioniţă
de Cristi Ioniţă

la 30.09.2019, 15:32

Poliţiştii au avut nevoie de un an pentru a închide localul respectiv
Dame de companie din România, eliberate de poliţiştii englezi - Plymouth Live

Poliţiştii din Plymouth, Anglia, au avut nevoie de un an pentru a închide un bordel unde damele de companie erau în majoritate românce, dar şi poloneze.

Oamenii legii au pus ochii pe locaţia respectivă de anul trecut, dar ancheta a intrat în impas după ce proprietarul locaţiei a dat asigurări că chiriaşii români au plecat, iar el a schimbat yalele.

Poliţiştii englezi au avut nevoie de un an pentru a închide un local cu dame de companie din România

Totuşi, conform Plymouth Live, poliţiştii au primit noi sesizări de la vecinii locaţiei vizate. Aceştia susţineau că mai mulţi bărbaţi au dat târcoale zonei şi au bătut din uşă în uşă căutând locaţia unde se oferă plăceri interzise.

Asta pentru că prostituţia este legală în Anglia, dacă acţionezi pe cont propriu, dar poţi să iei până la 10 ani de închisoare dacă pui bazele unui adevărat bordel.

În cele din urmă, poliţiştii din Plymouth au luat cu asalt locaţia vizată, au eliberat mai multe dame de companie, în majoritate românce, şi au închis aşa-zisa afacere înfloritoare.

Ancheta a scos la iveală modul în care acţionează organizatorii de bordeluri. Aceştia închiriază diferite locaţii în sistem Airbnb şi mută damele de companie dintr-un loc în altul, acţionând pe termen scurt pentru a nu atrage prea mult atenţia.

Sursa amintită precizează că poliţiştii, în încercarea de a închide bordelul respectiv, au întrerupt un client în timpul acţiunii.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri externe » Poliţiştii din Plymouth, Anglia, au închis o locaţie plină cu dame de companie din România