Antena Meniu Search
x

Doi bărbaţi au deschis focul în timpul unui eveniment dedicat Super Bowl. O femeie a murit, 22 de persoane au fost rănite

Un incidentul armat a avut loc la evenimentul dedicat Super Bowl-ului, provocat de o ceartă. O femeie a murit, alţi 22 au fost răniţi.

de Redactia Observator

la 21.02.2024, 10:29

Doi bărbați sunt acuzați de crimă pentru incidentul armat produs la Kansas Citiy în timp ce mii de oameni sărbătoreau câștigarea Super Bowl-ului de echipa locală. Anchetatorii au stabilit că totul a pornit de la o ceartă în care au fost implicate mai multe persoane.

Atac armat la petrecerea dedicată SuperBowl

O femeie a fost ucisă și alte 22 de persoane au fost rănite în incidentul din 14 februarie, care a avut loc după parada victoriei. Doi bărbați au fost acuzați de crimă, ambii aflându-se în spital. Alți doi adolescenți sunt anchetați în același caz. Polițiștii au stabilit că incidentul grav a fost provocat de o ceartă, potrivit Sky News.

"A avut loc o altercație verbală și au izbucnit focuri de armă fără a se ține cont de miile de persoane din zonă", au precizat anchetatorii.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Veţi participa la Slujba de Înviere?

Observator » Stiri externe » Doi bărbaţi au deschis focul în timpul unui eveniment dedicat Super Bowl. O femeie a murit, 22 de persoane au fost rănite