Antena Meniu Search
x

IMAGINILE UNEI AGRESIUNI ŞOCANTE: Iată cum arată profesoara din Vaslui, bătută cu o ţeavă de un elev de 12 ani (VIDEO, FOTO)

Caz incredibil în judeţul Vaslui. O profesoară a fost atacată în stradă de un elev de clasa de 12 ani, supărat că i-a pus 4 în teza la limba română!

Vezi și

Caz incredibil în judeţul Vaslui. O profesoară a fost atacată în stradă de un elev de clasa de 12 ani, supărat că i-a pus 4 în teza la limba română!

Băiatul de 12 ani, cunoscut în Todireşti pentru agresivitatea lui, a lovit-o peste picioare cu o ţeavă. A urmărit-o la ieşirea de la ore şi, profitând că afară era întuneric, a atacat-o din spate cu o cruzime greu de imaginat.

Profesoara i-a spus să se oprească, însă agresorul i-a cerut socoteală pentru nota mică şi i-a adresat cuvinte jignitoare. Un bărbat care a văzut toată scena a sărit în ajutorul tinerei. Împreună au încercat apoi să îl prindă pe băiat, însa acesta s-a făcut nevăzut. După minute bune, femeia în vârsta de 29 de ani s-a refugiat în clădirea primăriei, de unde a sunat la 112.

Pe acelaşi subiect

Poliţiştii au deschis un dosar de cercetare penală în acest caz, iar reprezentanţii ISJ au declansat propria ancheta. Elevul, deşi are note bune, este considerat un copil-problemă. El riscă nota scăzută la purtare şi, cel mai probabil, va fi mutat disciplinar la altă şcoala. Între timp, victima este în concediu medical şi îşi revine cu greu din şocul suferit. Anca Antip şi-a scos certificat medico-legal, întrucât nu vrea să lase lucrurile la voia întâmplarii.

Deşi tot satul e la curent cu ieşirile acestui băiat, nimeni nu credea că va fi în stare să bată un cadru didactic. Oamenii cred că lucrurile au ajuns prea departe şi trebuie luate măsuri. Este un caz fără precedent, iar autorităţile vor să stea de vorbă cu toţi cei implicaţi, să ia măsuri în consecinţă, pentru ca astfel de situaţii să nu se mai repete.

Mai multe informaţii aflaţi diseară, la Observatorul de la ora 19.00

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă afectează schimbările bruşte de temperatură?

Observator » Evenimente » IMAGINILE UNEI AGRESIUNI ŞOCANTE: Iată cum arată profesoara din Vaslui, bătută cu o ţeavă de un elev de 12 ani (VIDEO, FOTO)