Antena Meniu Search
x

Elefantul vedetă, care a apărut în filmul Ong Bak, alături de Tony Jaa, l-a ucis pe bărbatul care îl îngrijea de cel puţin 10 ani (VIDEO)

Un elefant în vârstă de 32 de ani, care a apărut în filmul de arte marţiale thailandez Ong Bak, şi-a omorât îngrijitorul la grădina zoologică Chiang Mai.

Elefantul vedetă, care a apărut în filmul Ong Bak, alături de Tony Jaa, l-a ucis pe bărbatul care îl îngrijea de cel puţin 10 ani

Un elefant în vârstă de 32 de ani, care a apărut în filmul de arte marţiale thailandez Ong Bak şi în alte producţii thailandeze şi internaţionale şi-a omorât îngrijitorul la grădina zoologică Chiang Mai din nordul Thailandei. 

Îngrijitorul îl hrănea pe animal cu banane încercând să-l îndrume spre o zonă de scăldat când elefantul l-a lovit de mai multe ori cu trompa, lăsându-l mort la faţa locului.

Oficiali ai grădinii zoologice au declarat că animalul ar fi fost în rut, o perioadă în care elefanţii masculi sunt mai agresivi din cauza unei creşteri a nivelului hormonilor.

Somsak Riangngern, de 55 de ani, fusese îngrijitorul elefantului timp de peste un deceniu. Soţia bărbatului, care ar fi fost de faţă la momentul atacului, a declarat că animalul era de obicei simpatic şi blând.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Burgeri din carne de crocodil la un festival din România. Aţi încerca preparatul?

Observator » Stiri externe » Elefantul vedetă, care a apărut în filmul Ong Bak, alături de Tony Jaa, l-a ucis pe bărbatul care îl îngrijea de cel puţin 10 ani (VIDEO)