Antena Meniu Search
x

Elicopterul în care se afla preşedintele columbian Ivan Duque a fost lovit de gloanţe, într-un atac

Elicopterul care îl transporta pe președintele columbian, Ivan Duque, a fost lovit de mai multe gloanţe într-un atac comis vineri. Nicio persoană nu a fost rănită în incident. 

de Redactia Observator

la 26.06.2021, 07:49

Elicopterul în care se afla preşedintele columbian Ivan Duque a fost lovit de gloanţe, într-un atac
Elicopterul în care se afla preşedintele columbian Ivan Duque a fost lovit de gloanţe, într-un atac - Profimedia Images

Elicopterul prezidențial a fost atacat vineri, în timp ce se îndrepta spre oraşul Cucuta. La bord se mai aflau și alți oficiali, printre care ministrul Apărării, Diego Molano, ministrul de Interne, Daniel Palacios, şi guvernatorul provinciei Norte de Santander, Silvano Serrano.

Incidentul s-a petrecut în regiunea Catatumbo, situată la graniţa cu Venezuela, unde se află plantaţii extinse de coca, principalul ingredient al cocainei. Zona este supravegheată de membri ai Armatei de Eliberare Naţională (ELN), potrivit Reuters

Tot în această lună, o maşină capcană a fost detonată la baza militară folosită de Brigada 30 a armatei din Cucuta, rănind soldaţi columbieni şi consilieri militari americani. Ministul columbian al Apărării susține că atacul ar fi putut fi comis de ELN, însă rebelii au negat că ar fi fost implicați în acest atentat.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Stiri externe » Elicopterul în care se afla preşedintele columbian Ivan Duque a fost lovit de gloanţe, într-un atac