Antena Meniu Search
x

EMOŢIONANT: O fată de 15 ani a murit cu zâmbetul pe buze, după ce familia i-a îndeplinit o ultimă dorinţă...

O adolescentă de 15 ani a murit cu zâmbetul pe faţă, la câteva secunde după ce familia i-a îndeplinit cea mai arzătoare dorinţă.

O adolescentă de 15 ani a murit cu zâmbetul pe faţă, la câteva secunde după ce familia i-a îndeplinit cea mai arzătoare dorinţă.

Ultima dorinţă a Trionei Prisestly a fost să îl asculte pe Ed Sheeran, artistul ei favorit, cântând piese ei de suflet "Little Bird", scrie The Mirror.

Familia adolescentei a povestit cum, în ultimele ore de viaţă ale fetiţei, cunoscutul star pop i-a îndeplinit dorinţa.

În timp ce Triona era înconjurată de familie, pe patul de spital, conectată la maşini şi tuburi, unul dintre fraţii ei s-a întors în salon vorbind la telefon.

Pe acelaşi subiect

După ce a pus telefonul pe speaker, toţi cei din cameră l-au putut auzi pe artist salutând-o pe adolescentă, înainte de a începe să-i cânte piesa, acompaniat de chitara sa.

Familia a povestit cum, după încheierea melodiei, a fost nevoită să îi închidă rapid telefonul cântăreţului, întrucât medicul avea ceva de comunicat.

"A ridicat stetoscopul şi ne-a anunţat că inima Trionei s-a oprit. I-am scos masca de oxigen şi astfel, am observat că a murit cu zâmbetul pe buze", a mărturisit unul dintre fraţii fetei, în cadrul unei emisiuni televizate.

Tragica întâmplare a avut loc în aprilie 2014, dar povestea fetei a fost făcută publică abia acum, scrie The Mirror.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Stiri externe » EMOŢIONANT: O fată de 15 ani a murit cu zâmbetul pe buze, după ce familia i-a îndeplinit o ultimă dorinţă...