Antena Meniu Search
x

Familie decimată de coronavirus. Tatăl și alți 7 membri au murit

O familie fericită a fost decimată de coronavirus, după ce unul câte unul, au început toți să se infecteze, în ciuda tuturor precauțiilor luate împotriva virusului.

Cristian Ionescu
de Cristian Ionescu

la 15.10.2020, 23:26

Familie distrusă de coronavirus
Opt membri ai unei familii au murit, infectați cu coronavirus - Profimedia
  • Aproape toți membrii familiei au murit, infectați cu coronavirus

Șapte persoane din familia lui Ricardo Aguirre și tatăl său, Jesús, în vârstă de 67 de ani, au murit din cauza complicațiilor Covid-19. Membrii familiei au fost atenți - purtând măști și folosind în mod constant dezinfectant pentru mâini - și Aguirre spune că habar nu are cum au contractat virusul.

"Nu vreau să plâng, pentru că știu că Dumnezeu are ceva mai bun pentru mine", a spus bărbatul, în lacrimi.

Familie distrusă de coronavirus

Aguirre, în vârstă de 42 de ani, povestește că el, soția sa, ambii părinți și doi dintre cei trei fii ai săi au fost infectați, de asemenea, mama și tatăl său au stat în spital și au fost în cele din urmă intubați.

Deși, la un moment dat, părea că starea lui se îmbunătățește, tatăl lui Aguirre a murit, pe 11 septembrie, iar în zilele care au urmat, Aguirre a pierdut alți șapte membri ai familiei.

Luna viitoare, Aguirre așteaptă prima lui fiică și va fi numită după bunica și bunicul ei: Guadalupe De Jesús. "Am fost gata să avem un nou copil, pentru că am simțit că suntem pregătiți. Acum, odată cu acest lucru, îi cer lui Dumnezeu putere pentru a mă aduce într-o altă zi. Asta este tot ceea ce cer", a spus Aguirre, citat de cnn.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri externe » Familie decimată de coronavirus. Tatăl și alți 7 membri au murit