Antena Meniu Search
x

1.500 de participanți la festivalul gemenilor din Franța

Un festival organizat anual în Franţa ar putea da oamenilor senzaţia că văd dublu. Asta pentru că evenimentul e dedicat gemenilor, tripleţilor şi cvadrupleţilor. Acolo, legăturile fraterne se întăresc iar oamenii pot vorbi deschis despre experienţele lor de viaţă.

de Redactia Observator

la 16.08.2019, 17:47

Vezi și

Un festival organizat anual în Franţa ar putea da oamenilor senzaţia că văd dublu. Asta pentru că evenimentul e dedicat gemenilor, tripleţilor şi cvadrupleţilor. Acolo, legăturile fraterne se întăresc iar oamenii pot vorbi deschis despre experienţele lor de viaţă. Unii dintre gemeni şi-au întâlnit chiar perechea la acel festival.

Organizat într-o localitate din nordul Franţei, festivalul atrage anual sute de gemeni, tripleţi şi cvadrupleţi. Anul acesta numărul participanţilor s-a ridicat la 1.500 de oameni. Iar fraţii s-au îmbrăcat identic ca să se facă remarcaţi. Festivalul a fost organizat pentru prima oară în 1994. Iniţiativa i-a aparţinut atunci primarului, care are două fete gemene.

De la mare la mic, fiecare participant are ocazia să cunoască la acest festival persoane cu care poate împărtăşi experienţe comune.

Mai multe decât atât, gemenii susţin că au dezvoltat un al şaselea simţ. Mai exact, o conexiune specială care pe mulţi îi lasă muţi de uimire.

Pe lângă experienţele împărtăşite şi persoanele întâlnite, gemenii au ocazia să participe la diferite concursuri sau să asiste la diverse spectacole puse în scenă de localnici.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri externe » 1.500 de participanți la festivalul gemenilor din Franța