Video

Festival-pilot cu mii de spectatori, după 15 luni, în Marea Britanie

De Redactia Observator.
Publicat: 20.06.2021, 08:55.
Actualizat: 20.06.2021, 09:58

În Marea Britanie are loc, în aceste zile, primul festival muzical în aer liber de la începutul pandemiei. 

Este vorba de un aşa-numit "festival pilot" care va fi analizat de cercetători pentru a se stabili dacă asemenea evenimente pot avea loc fără să genereze noi focare de infectare cu covid. Numărul spectatorilor este limitat la 10.000, de zece ori mai puţin decât la ediţiile din vremuri normale. Ei nu trebuie să poarte măşti sau să păstreze distanţa, ceea ce ar fi, de altfel, imposibil, dar cu toţii au trecut teste PCR şi rapide. Chiar şi cu aceste mici constrângeri, participanţii se declară fericiţi că pot din nou să socializeze şi să danseze în ploaie, pe muzica preferată.

Descarcă aplicaţia Observator News din Google Play sau App Store şi fii la curent cu ştirile momentului din România şi din lume.

Top știri
Lanţ uman împotriva şoferilor care au vrut să depăşească pe contrasens, în vama Negru Vodă. "Au fost trimişi în coada coloanei"
1
Fii Observator • pe 02.08 la 22:59

Bun-simţ pe contrasens. Pe şoselele din România, tupeul şi inconştienţa depăşesc răbdarea şoferilor disciplinaţi. O nouă dovadă în acest sens vine de la vama Negru Vodă. Zeci de maşini au ieşit sfidător dintr-o coloană kilometrică direct pe contrasens. Un lanţ uman, format din şoferii care respectau regulile, a spus stop obrăzniciei la volan.