Antena Meniu Search
x

O fetiţă de doi ani a murit, abandonată în maşină de mama plecată să bea cu o prietenă

O fetiţă în vârstă de doi ani a fost găsită moartă în maşina mamei sale, după ce a fost abandonată timp de cinci ore de mama plecată să bea cu o prietenă.

Alin Tarnovschi
de Alin Tarnovschi

la 30.09.2019, 15:40

O fetiţă în vârstă de doi ani a fost găsită moartă în maşina mamei sale, după ce a fost abandonată timp de cinci ore de mama plecată să bea cu o prietenă.

Tragedia s-a produs, în acest weekend, în oraşul Torrance, California (Statele Unite ale Americii).

June, fetiţa în vârstă de doi ani, a fost lăsată în maşină, învelită cu o pătură şi cu căldura pornită, de mama ei care s-a întâlnit cu o prietenă alături de care a consumat băuturi alcoolice.

Femeia s-a întors la maşină abia după cinci ore, atunci când era prea târziu pentru fetiţa ei de doi ani.

Pe acelaşi subiect

Potrivit autorităţilor, fetiţa a fost abandonată în maşină, cu geamurile închise, sâmbătă la ora 23.00, atunci când temperatura aerului era de 21 de grade Celsius.

Fetiţa a fost abandonată de mamă timp de cinci ore în maşină

Mama fetiţei a învelit-o şi a dat drumul la căldură în maşină, temându-se că micuţei îi va fi frig.

Timp de cinci ore, femeia a petrecut împreună cu o prietenă şi a consumat alcool, iar când s-a întors la maşină, şi-a găsit fiica fără suflare.

Copila avea arsuri pe piele şi vomitase, iar mama a scos din maşină şi a stropit-o cu apă rece, în speranţa că îi va reduce temperatura corpului.

Un echipaj medical a fost chemat la faţa locului, însă medicii nu au mai putut face nimic pentru a salva viaţa micuţei, notează Daily Mail.

Poliţiştii au deschis o anchetă pentru stabilirea împrejurărilor în care fetiţa de doi ani şi-a pierdut viaţa, iar mama ei ar putea fi cercetată şi judecată.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri externe » O fetiţă de doi ani a murit, abandonată în maşină de mama plecată să bea cu o prietenă