Antena Meniu Search
x

Filmul accidentului feroviar din Turcia. Nouă oameni au murit şi aproape 50 au fost răniţi

Un grav accident feroviar a avut loc în Turcia. Nouă oameni au murit şi aproape 50 au fost răniţi, după ce un tren de mare viteză a lovit o locomotivă aflată pe aceeaşi linie. Ministerul Afacerilor Externe a precizat că până acum nu există informaţii că printre victime s-ar afla şi români

Vezi și

Un grav accident feroviar a avut loc în Turcia. Nouă oameni au murit şi aproape 50 au fost răniţi, după ce un tren de mare viteză a lovit o locomotivă aflată pe aceeaşi linie. Ministerul Afacerilor Externe a precizat că până acum nu există informaţii că printre victime s-ar afla şi români. Atenție, imagini care vă pot afecta emoţional.

Imediat după răsăritul soarelui, trenul cu peste 200 de pasageri la bord a lovit cu toată forţa o locomotivă care inspecta calea ferată. S-a întâmplat într-o gară de la periferia oraşului Ankara.

Trenul plecase de doar câteva minute din Ankara. Se îndrepta spre oraşul Koya, una dintre cele mai apreciate destinaţii turistice din Turcia. Aruncate de pe şine, două vagoane pline cu oameni s-au izbit violent de o pasarelă pietonală, care s-a prăbuşit.

Pentru echipele de salvare, ziua a început cu o misiune foarte grea. Mulţi pasageri au fost luaţi cu targa şi transportaţi la spital. Alţii, în schimb, nu au mai putut fi salvaţi de medici.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Imagini filmate din dronă arată cât de grav a fost accidentul. Conductorul trenului se numără printre cei care au murit în tragedia feroviară.

Locomotiva lovită nu trebuia să fie pe acea linie, a precizat ministrul turc al Transporturilor. Turcia are peste 700 de kilometri de cale ferată pe care circulă trenuri de mare viteză.

În iulie, 24 de persoane au murit, după ce un tren de călători a deraiat la graniţa cu Grecia, din cauza unui pod prăbuşit.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să vă plătiţi vacanţa şi să fie anulată în ultima clipă?

Observator » Stiri externe » Filmul accidentului feroviar din Turcia. Nouă oameni au murit şi aproape 50 au fost răniţi