Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video Filmul crimei din SUA. Bărbatul călcat intenționat cu mașina a fost apoi înjunghiat de 9 ori de șoferița de 20 de ani: "S-a întâmplat sub nasul nostru"

Scenă ruptă din filmele de groază în Statele Unite. Un bărbat din Houston, Texas, a fost ucis ziua în amiaza mare, cu vecinii de faţă. A fost lovit de două ori cu maşina, iar apoi şoferul l-a înjunghiat de nouă ori. Până şi poliţiştii au fost îngroziţi de caz. 

de Redactia Observator

la 13.05.2024 , 08:47

Steven Anderson mergea pe strada din faţa casei sale pentru a ridica corespondența, când o mașină l-a lovit în plin.

În imaginile surprinse de o cameră de supraveghere din apropiere se vede cum vehiculul alb se îndreapă cu viteză direct spre bărbat, aruncându-l la pământ. Şoferul, o femeie transgender în vârstă de 20 de ani, a dat cu spatele, lovindu-l încă o dată.

Crima șocantă în SUA

Vezi și

Alarmaţi, vechii au ieşit în grabă din casă pentru a ajuta rănitul dar nu au putut să intervină. Femeia a coborât din autoturism cu un cuţit în mână şi l-a înjunghiat pe Steven de nouă ori.

Pe acelaşi subiect

Martor: A fost chiar în lumina zilei. Este o intersecţie foarte aglomerată şi s-a întâmplat sub nasul nostru.

Atacatoarea este văzută apoi încercând să urce într-o altă mașină în timp ce vorbea liniştită cu martorii. Ulterior, a fugit de la faţa locului.

Vecin: Suntem foarte îngrijoraţi pentru că avem copii şi copiii noştri ar fi putut să se joace afară, imaginaţi-vă asta.

La puţin timp, însă, femeia a fost arestată de poliţişti şi acuzată de crimă. I s-a impus, acum, o cauțiune de nu mai puţin de două milioane de dolari.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Sunteţi de acord ca elevii să fie privaţi de telefoane în timpul orelor?
Observator » Ştiri externe » Filmul crimei din SUA. Bărbatul călcat intenționat cu mașina a fost apoi înjunghiat de 9 ori de șoferița de 20 de ani: "S-a întâmplat sub nasul nostru"