Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video Bărbat ucis de o şoferiţă de 20 de ani, sub privirile îngrozite ale vecinilor, în SUA. Tânăra dă înapoi vehiculul, lovindu-l încă o dată

Scenă ruptă din filmele de groază în Statele Unite. Un bărbat din Houston, Texas, a fost ucis ziua în amiaza mare, cu vecinii de faţă.

de Redactia Observator

la 12.05.2024 , 14:26

În imaginile surprinse de o cameră de supraveghere din apropiere se vede că victima, în vârstă de 64 de ani, merge pe stradă în momentul în care este lovită brusc de o maşină. 

Șoferul, o femeie transgender în vârstă de 20 de ani, dă înapoi vehiculul, lovindu-l încă o dată pe bărbatul căzut la pământ. 

Dintr-o clădire iese și un vecin cu o pernă, aparent pentru a o dărui bărbatului rănit. Când șoferul se întoarce, de data aceasta înarmat, îşi înjunghie victima de mai multe ori. Atacatoarea este văzută fugind de la faţa locului însă la scurt timp a fost reţinută de poliţişti. 

Vezi și
Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Aţi testat vreodată vacanţele tip retreat?
Observator » Ştiri externe » Bărbat ucis de o şoferiţă de 20 de ani, sub privirile îngrozite ale vecinilor, în SUA. Tânăra dă înapoi vehiculul, lovindu-l încă o dată