Antena Meniu Search
x

Foto Fiul actorului Michael Madsen a murit la doar 26 de ani: „Suntem copleşiţi, zdrobiţi de durere și suferinţă"

Tragedie în familia actorului Michael Madsen. Fiul său, Hudson Lee Madsen, a murit în această săptămână, la doar 26 de ani, au confirmat autorităţile.

de Redactia Observator

la 26.01.2022, 11:23

Michael Madsen, alături de băieţii săi
Fiul actorului Michael Madsen a murit la doar 26 de ani: „Suntem copleşiţi, zdrobiţi de durere și suferinţă" - Getty Images

Fiul actorului Michael Madsen, Hudson Lee Madsen, a murit săptămâna aceasta în Hawaii, la vârsta de 26 de ani. Departamentul de examinare medicală din Honolulu a confirmat astăzi că Madsen a murit pe 23 ianuarie din cauza unei posibile sinucideri.

„Suntem copleşiţi, zdrobiţi de durere și suferinţă din cauza pierderii lui Hudson”, a declarat un reprezentant al lui Michael Madsen, în numele familiei. „Va fi amintit veşnic de toţi cei care l-au cunoscut şi l-au iubit. Cerem intimitate și respect în această perioadă dificilă.”

Hudson a fost unul dintre cei trei copii ai lui Michael Madsen, în vârstă de 64 de ani, și soției sale, DeAnna Madsen, de 61 de ani. Cei doi s-au căsătorit în 1996, relatează TODAY. Actorul are alți trei copii din relații anterioare. Michael Madsen este cunoscut pentru colaborările sale frecvente cu regizorul Quentin Tarantino. Pe lângă filmele „Kill Bill” ale lui Tarantino, Madsen a jucat împreună în „Reservoir Dogs”, „The Hateful Eight” și „Once Upon a Time in Hollywood”. De asemenea, a avut roluri în filme cunoscute, inclusiv „Thelma & Louise” și „Sin City”.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă afectează schimbările bruşte de temperatură?

Observator » Stiri externe » Fiul actorului Michael Madsen a murit la doar 26 de ani: „Suntem copleşiţi, zdrobiţi de durere și suferinţă"