Antena Meniu Search
x

Dreptate pentru Florin, românul de 30 de ani lăsat să moară într-un spital din Anglia

Tragedie pentru o tânără familie de români din Marea Britanie, care cere dreptate pentru Florin, un  tată de doar 30 de ani lăsat să moară într-un spital din Anglia. 

de Redactia Observator

la 28.02.2019, 08:01

Tragedie pentru o tânără familie de români din Marea Britanie, care cere dreptate pentru Florin, un  tată de doar 30 de ani lăsat să moară într-un spital din Anglia. 

Florin Manea a mers singur la spital, dar după 30 de ore familia a fost anunţată că bărbatul a murit. Avea doar 30 de ani şi era tatăl unui băieţel adorabil. Naşa de cununie a lui Florin a postat pe Facebook povestea morţii acestuia şi acuză medicii că l-au lăsat pe român să moară cu zile, în spital.

Andreea povesteşte că Florin a început să se simtă rău pe 20 februarie şi a mers la Nortwich Park Hospital. Vomita sânge, avea scaune cu sânge şi o stare generală foarte rea, dar a fost lăsat să aştepte fără ca cineva să îl bage în seamă, susţine femeia. După 20 de ore şi după ce a leşinat de trei ori, medicii au încercat să îl trateze.

Andreea mai scrie că după 20 de ore de aşteptat în spital, lui Florin i s-a făcut anestezie generală, din care nu s-a mai trezit, fiind declarat decesul la 30 de ore după ce ajunsese la spital, pe 22 februarie. 

Pe acelaşi subiect

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Într-un update la postare, tânăra româncă mai scrie că cei de la spital refuză să îi arate soţiei lui Florin fişa medicală şi să îi spun ce i-au administrat acestuia. Familie vrea să afle ce l-a ucis pe tânăr, dar nimeni nu-i dă deocamdată vreun răspuns.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri externe » Dreptate pentru Florin, românul de 30 de ani lăsat să moară într-un spital din Anglia