Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Florin Salam devine star internaţional!

Florin Salam şi-a împlinit un vis! Colaborarea lui cu Goran Bregovic devine una de durată! Cei doi artişti ar putea semna un contract care îi va readuce împreună nu doar pe scenele din România.

de Redactia Observator

la 07.03.2014 , 19:55

Aseară, energiile lor s-au unit într-o singură voce, într-un show inedit care i-a surprins chiar şi pe cei mai înfocaţi fani. Cu două prezenţe vulcanice pe aceeaşi scenă nu avea cum să iasă altfel decât un spectacol cu publicul în picioare.

Dansând, fredonând, savurându-şi la maximum artiştii preferaţi. La prima vedere atât de diferiţi, în realitate uniţi de o energie molipsitoare.

Visul lui Salam a devenit un proiect muzical pentru marele Goran Bregovic, încă din 2011. Atras de vocea şi de muzica românului, artistul sârb i-a trecut numele pe albumul său. Şi a venit în România pentru înregistrări.

Vezi și

Şi uite aşa, nebunia lui Salam a ajuns pe albumul "Champagne for Gypsies". Iar de acolo, în concerte. Aseară, scena Sălii Palatului din Bucureşti a răsunat de ritmuri balcanice. Lui Bregovic i-a fost alături, ca de fiecare dată, orchestra "Wedding and Funeral Band".

Au fost şi fani care s-au bucurat de colaborarea inedită. Florin Salam visează la mai mult. Iar visul lui e legat tot de Goran Bregovic.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei
Cu ce preferaţi să plecaţi în vacanţă?
Observator » Stiri externe » Florin Salam devine star internaţional!