Antena Meniu Search
x

Funcţionar francez ucis de un român

Un român a fost reţinut în Franţa, după ce a ucis un angajat al serviciilor sociale din Nantes şi a rănit-o grav pe fosta lui soţie. S-a întâmplat ieri după-amiază chiar în sediul Serviciilor Sociale locale, în faţa fiicei de numai 4 ani a agresorului

Vezi și

Un român a fost reţinut în Franţa, după ce a ucis un angajat al serviciilor sociale din Nantes şi a rănit-o grav pe fosta lui soţie. S-a întâmplat ieri după-amiază chiar în sediul Serviciilor Sociale locale, în faţa fiicei de numai 4 ani a agresorului. 

Au fost clipe de groază în sediul Serviciilor Sociale din Nantes la câţiva paşi de Palatul de Justiţie din oraş. Românul de 34 de ani l-a atacat cu un cuţit pe un angajat care supraveghea întâlnirea dintre el, soţia lui şi fiica lor de numai 4 ani. Femeia a ieşit în fugă din clădire. Agresorul însă a urmărit-o. Şi a atacat-o şi pe ea, cu acelaşi cuţit în faţa unei cafenele din apropiere.

Bărbatul era, se pare, băut şi foarte de nervos. Anchetatorii trebuie să afle acum ce s-a întâmplat în biroul funcţionarului francez. Fiica de 4 ani a românului a fost preluată de cei de la Protecţia Minorilor. Cuplul venise la o şedinţă de consiliere. În momentul atacului, românul nu avea voie să-şi vadă copilul decât sub supraveghere.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă afectează schimbările bruşte de temperatură?

Observator » Stiri externe » Funcţionar francez ucis de un român