Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video Hotelul Tropicana din Vegas, demolat prin implozie. Pelicule de succes, precum Naşul şi James Bond, au fost filmate acolo

67 de ani de istorie s-au năruit în 22 de secunde. Un hotel şi cazino iconic din Las Vegas, care a apărut în filmele James Bond şi Naşul, a fost demolat prin implozie. Istoria lui bogată a fost celebrată printr-un spectaculos foc de artificii.  

de Redactia Observator

la 10.10.2024 , 21:04

Peste 500 de drone şi mii de jocuri de artificii au pregătit organizatorii pentru ultimele secunde ale hotelului Tropicana. Cele două turnuri de 23 de etaje, ridicate în 1957 şi martore la mii de poveşti de mărire şi decădere, au fost puse la pământ cu o tonă de explozibil. 

Din motive de siguranţă, doar 500 de oameni au putut vedea la faţa locului implozia controlată de cei mai buni ingineri din Las Vegas. Mii de persoane au urmărit, însă, evenimentul în direct pe platforme de streaming.

Cât costa o noapte de cazare la hotelul Tropicana

Vezi și

La parterul hotelului se afla unul dintre cele mai mari cazinouri din Las Vegas. Luxul începea, însă, deasupra lui, în cele 1.800 de camere care costau de la 200 de dolari pe noapte în sus. Tropicana a fost al treilea hotel ca vechime de pe bulevardul "The Strip", unde sunt cele mai mari cazinouri şi cluburi din lume. Multe pelicule de succes, precum Naşul, Îngerii lui Charlie şi James Bond, au fost filmate în el.

În locul hotelului va fi construit un stadion ultramodern de baseball, de un miliard şi jumătate de dolari, cu peste 33 de mii de locuri. 

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Preferaţi să plătiţi cu cardul sau cash atunci când faceţi cumpărături?
Observator » Ştiri externe » Hotelul Tropicana din Vegas, demolat prin implozie. Pelicule de succes, precum Naşul şi James Bond, au fost filmate acolo