Antena Meniu Search
x

Imaginile atacului terorist din Australia. Un mort şi mai mulţi răniţi, în atacul revendicat de ISIS

Au fost momente de teroare în centrul oraşului australian Melbourne! Un bărbat înarmat cu un cuţit a înjunghiat mai multe persoane. Un om a murit şi alţi doi au fost răniţi în atacul revendicat câteva ore mai târziu de organizaţia teroristă Statul Islamic.

Vezi și

Au fost momente de teroare în centrul oraşului australian Melbourne! Un bărbat înarmat cu un cuţit a înjunghiat mai multe persoane. Un om a murit şi alţi doi au fost răniţi în atacul revendicat câteva ore mai târziu de organizaţia teroristă Statul Islamic. Împuşcat de poliţişti, agresorul a încetat din viaţă la spital.

Extrem de violent, bărbatul de origine somaleză se luptă cu poliţiştii pe o stradă aglomerată din Melbourne, în timp ce zeci de oameni urmăresc scena îngroziţi. Un trecător curajos încearcă să îl doboare pe atacator cu un cărucior de cumpărături. La câţiva metri distanţă se află o maşină în flăcări. Este plină cu butelii de gaz.  

Unul dintre poliţişti l-a împuşcat pe agresor. Rănit în piept, suspectul a fost transportat la spital în stare critică. Leziunile i-au fost fatale. Anchetatorii spun că îl ştiau pe atacator. 

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

În ianuarie anul trecut, un alt atac sângeros a avut loc în aceeaşi zonă a oraşului Melbourne. Atunci, un bărbat a intrat cu maşina în zeci de pietoni şi a omorât şase persoane. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Stiri externe » Imaginile atacului terorist din Australia. Un mort şi mai mulţi răniţi, în atacul revendicat de ISIS