Antena Meniu Search
x

Video Imagini incredibile cu "Ochiul de Foc" din Golful Mexic. O porţiune a oceanului a fost înghiţită de flăcări

Incendiul a izbucnit după ruperea unei conducte submarine de gaz, la mică distanţă de o platformă de extracţie. Navele pompierilor au acţionat timp de cinci ore până au reuşit să stingă impresionantele flăcări. Imaginile au devenit virale pe internet, sub titlul "Ochiul de Foc".

de Redactia Observator

la 03.07.2021, 13:11

Vezi și

Un incendiu masiv a izbucnit în Golful Mexic după ruperea unei conducte submarine de gaz. Flacăra din Peninsula Yucatan a Mexicului, asemănătoare lavei topite, a fost denumită „Ochiul de Foc” pe rețelele de socializare. 

Nu s-au înregistrat victime iar apa oceanului nu a fost poluată, potrivit unui comunicat al societăţii petroliere mexicane.

Incendiul a izbucnit într-o conductă subacvatică care se conectează la o platformă de la dezvoltarea navei Pemex Ku Maloob Zaap, relatează Reuters, fiind chiar cel mai important proiect al companiei. Scurgerea a avut loc la aproximativ 150 de metri de o platformă de foraj. Specialiştii nu au putut, însă, să precizeze ce anume a ars atât de spectaculos la suprafaţa apei. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri externe » Imagini incredibile cu "Ochiul de Foc" din Golful Mexic. O porţiune a oceanului a fost înghiţită de flăcări