Antena Meniu Search
x

Incendiu devastator în Paris. Opt oameni au murit, iar alți 30 sunt răniți

Opt oameni au murit iar alți 30 au fost răniți în urma unui incendiu devastator produs la un imobil din Paris, în noaptea de luni spre marți.

de Redactia Observator

la 05.02.2019, 09:27

Incendiu la o clădire din Paris
Incendiu în Paris. Opt oameni și-ai pierdut viața - Sky News

Opt oameni au murit iar alți 30 au fost răniți în urma unui incendiu devastator produs la un imobil din Paris, în noaptea de luni spre marți, informează Le Figaro.

Potrivit sursei citate, pompierii au declanşat planul de roşu de intervenție, iar între persoanele rănite se află șase pompieri.

Incendiul a izbucnit în jurul orei 01.00, iar deocamdată nu se cunoaşte din ce motiv. Flăcările au fost stinse în această dimineață, în jurul orei 07:00.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Potrivit news.ro, imobilul construit în anii '70 are opt etaje, iar unii locuitori au fugit pe acoperiş, în timp ce alţii au i-au aşteptat pe pompieri la geamuri. "Am fost nevoiţi să salvăm multe persoane de pe acoperiş. Aproape 30 de oameni au fost evacuaţi pe scări", a declarat un pompier.

Alte două imobile din apropiere au fost evacuate ca măsură de precauţie, iar responsabili locali din arondismentul XVI au căutat soluţii de relocare.

200 de pompieri au participat la acţiunea de stingere a incendiului.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Mici cu E.coli şi zgârciuri în loc de carne, printre produsele comercializate în magazine. Aţi avut parte de experienţe neplăcute?

Observator » Stiri externe » Incendiu devastator în Paris. Opt oameni au murit, iar alți 30 sunt răniți