Antena Meniu Search
x

Creștere cu 7,5% a numărului de infectări cu noul coronavirus în numai 24 de ore, în Rusia, cea mai mare ascensiune de la debutul pandemiei

Autoritățile din Rusia au anunțat 7.933 de infectări noi cu coronavirus în ultimele 24 de ore, cea mai mare creștere a numărului de infectări de la debutul pandemiei.

Cristi Ioniţă
de Cristi Ioniţă

la 02.05.2020, 11:39

Specialiștii se tem că numărul real al infectărilor ar fi, de fapt, mult mai mare
Rusia a ajuns la 114.431 de infectări cu noul coronavirus - Hepta
  • Rusia a ajuns la 114.431 de infectări cu noul coronavirus.
  • Rusia menține una dintre cele mai mici rate de decese provocate de coronavirus.

Numărul de infectări cu noul coronavirus a crescut cu aproximativ 7,5% în ultimele 24 de ore, ajungându-se la un total de 114.431 de infectări cu noul coronavirus.

Chiar și așa, conform AP News, specialiștii se tem că numărul real de infectări ar fi mult mai mare în condițiile în care Rusia încă nu ar beneficia de un număr mare de testări, iar acuratețea celor efectuate ar fi undeva la 70-80%.

În cel puțin cinci regiuni din Rusia a crescut semnificativ numărul de cazuri de pneumonie, iar în Moscova, unde sunt internați cam jumătate dintre pacienții confirmați cu coronavirus din întreaga țară, se consideră că toate infecțiile respiratorii raportate în ultimele zile au fost provocate de coronavirus.

Totuși, Rusia a raportat până acum doar 1.169 de decese provocate de coronavirus, având una dintre cele mai mici rate de deces din lume.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Stiri externe » Creștere cu 7,5% a numărului de infectări cu noul coronavirus în numai 24 de ore, în Rusia, cea mai mare ascensiune de la debutul pandemiei