Antena Meniu Search
x

Video "Israel acum". Imagini filmate din mijlocul haosului de judecătoarea Adriana Stoicescu, turistă în Ţara Sfântă

"Stare de război" în Israel. Fostul preşedinte al Tribunalului Timiş, judecătoarea Adriana Stoicescu, care se află ca turist în Ţara Sfântă, a postat pe Facebook imagini video din mijlocul conflictului care a izbucnit sâmbătă dimineaţă în această ţară. Zeci de persoane au murit şi sute au fost rănite, după atacul grupării Hamas din Fâşia Gaza.

de Redactia Observator

la 07.10.2023, 16:14

Fostul preşedinte al Tribunalului Timiş se află în Israel
Fostul preşedinte al Tribunalului Timiş se află în Israel - Facebook

"Stare de război" în Israel după un atac masiv al palestinienilor din Gaza. Judecătoare Adriana Stoicescu se află de câteva zile ca turist în Israel, iar sâmbătă a postat pe Facebook imagini cu bărbaţi care trag cu armele pe străzile din Israel. ”Israel acum”, este mesajul care însoţeşte clipul vieo de un minut în care se văd persoane care trag şi se aud împuşcături.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

"Stare de război" în Israel. 790 de pelerini români, în Ţara Sfântă

Pe acelaşi subiect

Premierul Marcel Ciolacu a anunţat, sâmbătă, că aproximativ 800 de români, pelerini, sunt în prezent în Israel şi se caută variante pentru ca aceştia să ajungă acasă în siguranţă.

”Sunt în jur de 790 de români în acest moment pelerini şi împreună cu doamna ministru de Externe căutăm variantele ca să-i aducem cât mai repede acasă. După cum bine ştiţi, în acest moment sunt închise toate aeroporturile din din Israel. S-a dat o avertizare de stare de război. Vedem cum evoluează lucrurile”, a declarat, sâmbătă, premierul Marcel Ciolacu.

Potrivit acestuia, ”nu este niciun român rănit”.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Stiri externe » "Israel acum". Imagini filmate din mijlocul haosului de judecătoarea Adriana Stoicescu, turistă în Ţara Sfântă