Antena Meniu Search
x

Italia a raportat cea mai mare creștere a cazurilor de coronavirus din data de 24 aprilie

Italia a raportat, pe 1 octombrie, cel mai mare număr de noi îmbolnăviri cu SARS-CoV-2 din data de 24 aprilie, potrivit cifrelor anunțate de ministerul Sănătății. Nu mai puțin de 2.548 de persoane au fost diagnosticate pozitiv în ultima zi, iar 24 de pacienți au decedat. Bilanțul morților se ridică la 35.918.

Daniel Murărescu
de Daniel Murărescu

la 01.10.2020, 23:08

Italia a raportat cel mai mare număr de noi îmbolnăviri cu SARS-CoV-2, din data de 24 aprilie
Filtru al poliției din Bergamo, pentru a se asigura respectarea regulilor de protecție sanitară, 23 mai 2020 - Profimedia Images
  • 2.584 de noi cazuri de coronavirus în Italia, în ultimele 24 de ore
  • Cele mai importante știri ale zilei, la Observatorul orei 19

De la izbucnirea pandemiei de coronavirus 317.409 de persoane au fost depistate pozitiv, informează CNN.

Primul val de infecții a culminat pe 25 martie, când au fost raportate peste 6.500 de cazuri, iar din acel moment numărul îmbolnăvirilor a scăzut treptat, ajungând la o medie de aproximativ 200 de noi cazuri pe zi, în iulie, ca urmare a restricțiilor drastice și a măsurilor de carantinare.

Însă Peninsula pare a se confrunta acum cu un al doilea val, numărul de infecții depășind constant pragul de o mie, în ultimele patru săptămâni, cu o cifră de 2.584 de infecții raportate doar în ultima zi.

Potrivit sursei citate, 291 de pacienți sunt în acest moment la secțiile de Terapie Intensivă, iar alți 3.097 spitalizați cu simptome.

Cu toate acestea, numărul de decese raportate în ultimele 24 de ore este considerabil mai mic decât vârful atins pe 27 martie, când au murit 921 de pacienți.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri externe » Italia a raportat cea mai mare creștere a cazurilor de coronavirus din data de 24 aprilie