Antena Meniu Search
x

Maşini înghiţite de asfalt, pe o șosea din China

Mai mulţi şoferi dintr-un oraş din China şi-au văzut maşinile înghiţite de asfaltul care se surpa sub privirile lor. În imaginile surprinse de camerele de supraveghere, dar şi de telefoanele unor martori, se vede cum o porţiune mare de şosea cade cu tot cu maşinile parcate în zonă.

Vezi și

Mai mulţi şoferi dintr-un oraş din China şi-au văzut maşinile înghiţite de asfaltul care se surpa sub privirile lor.  În imaginile surprinse de camerele de supraveghere, dar şi de telefoanele unor martori, se vede cum o porţiune mare de şosea cade cu tot cu maşinile parcate în zonă

La vederea pagubelor, până şi membrii forţelor de intervenţie au rămas blocaţi. Au reuşit, totuşi, să scoată maşinile din uriaşa groapă, cu ajutorul unei macarale.

Astfel de incidente devin tot mai frecvente în China. În urmă cu o lună, asfaltul s-a surpat în mijlocul unei intersecţii foarte aglomerate.

Norocul a făcut ca un agent de poliţie să îşi dea seama de ce urmează să se întâmple. A blocat circulaţia şi nicio maşină nu a fost înghiţită de pământ.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Stiri externe » Maşini înghiţite de asfalt, pe o șosea din China