Antena Meniu Search
x

Premierul britanic Boris Johnson se gândește la un plan pentru relaxarea restricțiilor (Video)

Primul ministru britanic, Boris Johnson, a declarat luni că guvernul va contura planurile pentru o ușurare a restricțiilor privind pandemia de coronavirus în următoarele zile, dar a avertizat că vor fi necesare hotărâri judecătorești în acest sens.

Cristian Ionescu
de Cristian Ionescu

la 27.04.2020, 18:33

Marea Britanie ar putea adopta unele masuri de relaxare in zilele urmatoare - Profimedia
  • Premierul britanic se gândește la măsuri de relaxare
  • Guvernul britanic va veni cu un plan

"Pur și simplu nu putem preciza acum cât de repede sau lent sau chiar atunci când vor fi făcute acele schimbări, deși în mod clar guvernul va spune mult mai multe despre acest lucru în zilele următoare", a declarat Johnson în fața biroului din Downing Street.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

"Vreau să anunț acum că aceste decizii vor fi luate cu maximă transparență posibilă și vreau să împărtășesc toată munca noastră și gândirea noastră, gândirea mea, cu voi britanicii. Desigur, ne vom baza pe știință pentru a lua deciziile, așa cum am făcut de la început", a declarat premierul britanic.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Stiri externe » Premierul britanic Boris Johnson se gândește la un plan pentru relaxarea restricțiilor (Video)