Antena Meniu Search
x

Mike Jeffries, fostul CEO al unui cunoscut retailer de îmbrăcăminte, ar fi abuzat sexual bărbați

Agenţii FBI au demarat o investigație de amploare după ce, acum cateva luni, postul BBC a dezvăluit faptul că Mike Jeffries, fostul CEO al unui cunoscut retailer de îmbrăcăminte, ar fi exploatat și abuzat sexual bărbați la evenimentele pe care le-a găzduit în întreaga lume. Acesta și partenerul său britanic se confruntă, de asemenea, cu un proces civil în care cei doi sunt acuzaţi că s-ar afla în spatele unei operațiuni de trafic sexual. Acum, FBI interoghează și eliberează citații unor potenţiali martori. Un avocat de-al lui Jeffries a refuzat să comenteze acuzaţiile. 

de Redactia Observator

la 17.01.2024, 08:42

Mike Jeffries
Mike Jeffries, fostul CEO al unui cunoscut retailer de îmbrăcăminte, ar fi abuzat sexual bărbați - Profimedia Images (arhivă)

Mike Jeffries este un om de afaceri american, cunoscut pentru rolul său de CEO al companiei de îmbrăcăminte Abercrombie & Fitch. Jeffries a condus compania în perioada 1992-2014 și a fost recunoscut pentru strategia sa de marketing care punea accentul pe imaginea de brand și exclusivitate. A fost cunoscut pentru promovarea unui stil de viață tineresc și atrăgător, dar și pentru critici legate de practicile de angajare și politica de imagine a firmei, care includea standarde stricte privind aspectul angajaților și clienților.

Jeffries s-a născut la 15 iulie 1944 și a avut o carieră variată în industria modei înainte de a deveni CEO al Abercrombie & Fitch. A fost adesea în centrul atenției din cauza declarațiilor controversate și a politicii de marketing care a generat discuții aprinse. În 2014, Mike Jeffries a demisionat din funcția de CEO, iar Abercrombie & Fitch a început să facă schimbări în strategia sa de marketing și imaginea de brand sub noua conducere.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Stiri externe » Mike Jeffries, fostul CEO al unui cunoscut retailer de îmbrăcăminte, ar fi abuzat sexual bărbați