Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Momentul îngrozitor în care doi iubiţi mor pe loc în timpul unui sărut pe marginea unui pod

Doi iubiţi au murit pe loc, în timpul unui sărut, după ce au căzut de pe un pod. Tragedia s-a produs în Cusco, o regiune din sudul statului Peru.

de Alin Tarnovschi

la 07.08.2023 , 17:15

Momentul îngrozitor în care doi iubiţi mor pe loc în timpul unui sărut pe marginea unui pod Momentul îngrozitor în care doi iubiţi mor pe loc în timpul unui sărut pe marginea unui pod - Panamerica.pe

Doi iubiţi au murit pe loc, în timpul unui sărut, după ce au căzut de pe un pod. Tragedia s-a produs în Cusco, o regiune din sudul statului Peru.

Cei doi tineri, o femeie de 34 de ani şi un bărbat de 36 de ani, au ieşit dintr-un club de noapte din Cusco, iar la un moment dat au început să se sărute pe marginea podului Bethlehem.

Tragedia a fost surprinsă de o cameră de supraveghere din zonă.

Articolul continuă după reclamă

Pe imagini se poate observa cum tânăra se sprijină de marginea podului, în timp ce iubitul ei o sărută.

Pe acelaşi subiect

La un moment dat, femeia s-a dezechilibrat şi a căzut peste marginea podului. În cădere, tânăra a vrut să se prindă de iubitul ei, însă l-a tras şi pe acesta.

Cei doi iubiţi au căzut de la o înălţime de aproximativ 15 metri şi au murit pe loc.

Ei se mutaseră de curând în Cusco, o zonă muntoasă din Peru, şi urmau să lucreze ca şi ghizi turistici, notează DailyMail.

Alin Tarnovschi Like
Întrebarea zilei
Sunteţi de acord cu introducerea votului de la 16 ani?
Observator » Ştiri externe » Momentul îngrozitor în care doi iubiţi mor pe loc în timpul unui sărut pe marginea unui pod