Antena Meniu Search
x

Update Momente dramatice: Cum s-a produs tragedia din Mexic, unde două vagoane de tren au căzut de pe o linie suspendată

Tragedie în Ciudad de Mexico, după ce o linie suspendată a cedat la trecerea metroului. Cel puţin 23 de oameni şi-au pierdut viaţa şi alţi 65 au fost răniţi, după ce construcţia şi două vagoane s-au prăbuşit peste maşinile parcate în zonă. Urmează imagini şi informaţii care vă pot afecta emoţional.

de Redactia Observator

la 04.05.2021, 20:20

Vezi și
  • Momentul tragediei a fost surprins pe camerele de supraveghere din zonă

Capitala Mexicului a fost zguduită de dezastru - o construcţie modernă transformată în ruine, vagoane de metrou atârnate, un drum blocat complet şi sute de oameni în stare de şoc. A fost o adevărată mobilizare de forţe pentru căutarea supravieţuitorilor. 

Metroul de pe linia 12 se deplasa într-unul din cele mai populate şi rău famate cartiere din sudul oraşului, între staţiile Olivos şi Tezonco. La ora locală 22:25, un pilon de susţinere al podului a cedat şi două vagoane ale trenului s-au izbit de sol. Totul s-a văzut pe camerele de supraveghere. 

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Transportul în comun a fost suplimentat cu mai multe autuboze gratuite pe ruta afectată, iar voluntarii au adus apă, cafea, ceai şi pături pentru victime şi forţele de intervenţie. Inclusiv prieteni şi rude ale victimelor s-au adunat în zonă.

Magistrala 12 este cea mai modernă şi ultima construită în Ciudad de Mexico. În 2014, la doi ani de la inaugurare, au fost primele reparaţii. Apoi, în 2017, după ce Mexicul a fost lovit de un seism cu magnitudinea de 7,1 grade pe Richter, care a ucis 370 de oameni. Primarul oraşului, care a inspectat locul tragediei în cursul nopţii, a anunţat deschiderea unei anchete în acest caz.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri externe » Momente dramatice: Cum s-a produs tragedia din Mexic, unde două vagoane de tren au căzut de pe o linie suspendată