Meniu
Search
x

Momente dramatice în trafic. Un şofer, la un pas să calce un biciclist, după ce acesta a căzut la un semafor, în Londra

Momente de-a dreptul dramatice în trafic, unde un şofer a fost la un pas să lovească un ciclist, care a căzut de pe vehicul în timp ce se afla la semafor.

De Monica Palade la 03.06.2021, 13:14

Şoferul a trecut peste bicicletă şi era cât pe ce să îl calce pe picior, după ce a demarat. Momentul a fost surprins de o cameră şi a produs furie în mediul online.

Incidentul a avut loc chiar în centrul Londrei. Poliţiştii spun că biciclistul făcea parte dintr-un grup de 30 şi că s-a dezechilibrat la semafor. În loc să îl aştepte să se redreseze, şoferul aflat în maşina alăturată accelerează şi trece direct peste bicicletă şi este chiar la un pas să îi prindă piciorul.

Imaginile au devenit virale

Maşina trece mai departe, în timp ce ciclistul îşi ridică bicicleta distrusă. Poliţia metropolitană a confirmat că a lansat o investigaţie şi a vorbit cu conducătorul auto.

Imaginile au devenit virale, după ce au fost postate pe reţelele de socializare cu mesajul: „Nimic de spus”. Internauţii s-au arătat revoltaţi de cele întâmplate.

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Stiri externe » Momente dramatice în trafic. Un şofer, la un pas să calce un biciclist, după ce acesta a căzut la un semafor, în Londra

Breaking News

BNR a majorat dobânda cheie la 6,25% pe an, de la 5,50%

BNR a majorat dobânda cheie la 6,25% pe an, de la 5,50%