Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video Momentul în care un fulger loveşte un avion al companiei British Airways. Aeronava a aterizat de urgenţă

Panică la înălţime! Un avion al companiei British Airways a fost lovit de fulger în timpul unui zbor pe ruta Stuttgart - Heathrow. Momentul a fost filmat de pasageri.

de Redactia Observator

la 09.07.2024 , 08:42

Avionul a aterizat de urgenţă, si surprinzător, nimeni nu a fost rănit. Fulgerele în timpul zborurilor sunt foarte frecvente și, de obicei, inofensive. Experții raportează că majoritatea avioanelor sunt lovite de fulger o dată sau de două ori pe an. "Echipajul a fost uimit când zborul nostru a fost lovit de fulger la apropierea de Heathrow. A fost șocant. Zborul a trebuit să devieze spre Gatwick", a declarat un pasager pentru The Sun. 

Un alt pasager, care se întorcea dintr-o călătorie în Germania pentru EURO 2024, a lăudat reacţia căpitanului și a echipajului său, spunând pentru MailOnline: "Căpitanul a luat decizia de a ateriza pe aeroportul mai sigur, având în vedere condițiile și lovitura fulgerului. Odată ajuns pe asfalt, a mers pe prin tot avionul pentru a vorbi cu toți pasagerii. Incidentul a fost gestionat foarte bine".

Vezi și
Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie. ...

Întrebarea zilei
Aţi avea încredere să cumpăraţi o locuinţă nouă cu criptomonede?
Observator » Ştiri externe » Momentul în care un fulger loveşte un avion al companiei British Airways. Aeronava a aterizat de urgenţă