Antena Meniu Search
x

Moștenitoarea celei mai faimoase mărci de bere din Irlanda, găsită moartă pe fundul piscinei. Tânăra avea o rană la cap

Honor Uloth, fiica uneia dintre cele mai bogate familii din Irlanda și moștenitoarea unei faimoase mărci de bere, a fost găsită decedată pe fundul piscinei, în timpul unei petreceri.

Iulia Iancu
de Iulia Iancu

la 15.11.2020, 13:19

Honor Uloth a fost găsită fără viață, pe fundul piscinei, în timpul unei aniversări în familie
Honor Uloth a fost găsită fără viață, pe fundul piscinei, în timpul unei aniversări în familie - Facebook
  • Honor Uloth, mo;tenitoarea uneia dintre cele mai faimoase beri din lume, a murit la vârsta de 19 ani. 
  • Anchetatorii au mai multe ipoteze cu privire la moartea tinerei. 
  • Cele mai importante știri ale zilei sunt la Observator 19, Antena 1.

Tânăra de 19 ani, care studia Istoria Artei la Universitatea Oxford Brookes, a fost descoperită de fratele ei în vârstă de 15 ani. El a fost și cel care i-a scos trupul neînsuflețit din apă. În urma unei investigații medicale, s-a descoperit că adolescenta avea o fractură la nivelul umărului și o rană la cap, potrivit The Sun.

Pe 31 iulie, patru familii s-au întâlnit la proprietatea familiei Uloth din Sussex. Tânăra a decis, la un moment dat, să înoate în piscină, în jurul orei 11 PM. 

După puțin timp, fratele său mai mic a fost cel care i-a descoperit trupul neînsuflețit pe fundul piscinei și și-a alertat imefiat părinții. Aceștia au încercat să o resusciteze pe tânără, în așteptarea ambulanței. Honor a fost transportată de urgență la spitalul St. Richard, unde a murit pe 6 august. 

În urma incidentului, poliția a deschis o investigație, aceștia având mai multe ipoteze cu privire producerea tragediei. Oamenii legii cred că tânăra a alunecat, când a încercat să sară în piscină și s-a lovit la cap.

Vorbind despre această tragedie, familia fetei a declarat că: „Honor era o tânără veselă și generoasă, avea darul de a-i face pe cei din jur să se simtă minunat”.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri externe » Moștenitoarea celei mai faimoase mărci de bere din Irlanda, găsită moartă pe fundul piscinei. Tânăra avea o rană la cap